WIE BEN IK?

Mijn naam is Joy Bots. Ik ben geboren op 8 augustus in 2000. Ik doe graag verschillende dingen om meer met mezelf in contact te komen. Ik begon met dansen toen ik 11 jaar oud was en al snel daarna begon ik mee te doen aan wedstrijden. Ik wist dat ik meer wilde doen als artiest, dus koos ik ervoor om naar een dansacademie in Utrecht te gaan. Tijdens mijn studie begon ik veel meer te acteren en poëzie te schrijven dan ik toen al deed

Tijdens het laatste jaar van de dansacademie koos ik ervoor om masseuse te worden, omdat alle artiesten van mijn dansacademie veel pijn hadden. Ik heb het zelf meegemaakt; artiest zijn is fysiek zwaar en mensen onderschatten dat meestal. Ik ben altijd iemand geweest die graag anderen helpt en daarom wilde ik echt elke artiest helpen die het lichamelijk moeilijk had.

Geld verdienen als kunstenaar kan soms moeilijk zijn, dus ik moest een bijbaantje vinden. Ik hou zo veel van dieren, daarom dacht ik eraan om met honden te werken bij de hondenopvang in Utrecht. Terwijl ik daar werkte, kreeg ik de mogelijkheid om enkele honden thuis te verzorgen als de baasjes op vakantie gingen. Dat vond ik erg leuk en daardoor ben ik dat als bijbaan gaan doen onder mijn eigen bedrijf als freelancer.

Ik wilde me ook meer ontwikkelen als persoon en vond Arhanta yoga online. Je kon deze reis doen om jezelf te ontwikkelen of om te leren docent te worden. Ik wilde beide dingen. Ik wist dat, omdat ik het meestal erg druk heb, het me enorm zou helpen om mezelf beter te leren kennen, wat ik nodig heb, wat me rust geeft en wat me meer ontspannen maakt gedurende de dag. Ik deed een interne cursus bij Arhanta Yoga en had een van de beste ervaringen in mijn leven!

Nu doe ik gewoon alles. Dat ben ik; ik doe graag werk waarbij ik kan geven en ontvangen, het gaat beide kanten op. Hier ben ik!