Over mij

Joy Bots a.k.a Yorokobi, een gepassioneerde danseres, dichter en theatermaker, toont haar streven om eerlijkheid, kwetsbaarheid en bewustzijn te verspreiden en mensen te laten verbinden met hun puurste vorm van zelf.

"Mijn doel is om mensen te prikkelen, hen uit te dagen om op hun eigen unieke manier te denken, en hen te stimuleren naar innerlijke bewustwording en het vinden van hun authentieke zelf. Door eerlijkheid, kwetsbaarheid en bewustzijn te omarmen, kunnen mensen hun innerlijke kracht ontdekken en zichzelf volledig laten stralen. En wanneer ze in staat zijn om het beste uit zichzelf te halen, zijn ze vervolgens in staat om deze positieve energie en inzichten door te geven aan anderen om hen heen. Zo verspreiden we samen een golf van groei, empowerment en authenticiteit door de wereld."Ervaring

° Regisseur van show SELF, samen met Kelly Mos. Een dans theater productie over het vinden van je authentieke zelf. https://showself.nl/

 ° Met haar collectief ISNESS heeft ze deelgenomen aan het Café theater festival in Utrecht met de voorstelling ¨Innerlijke kind", over de zoektocht naar de verbinding van hun innerlijke kind. 

° En aan het Fringe festival Delft met ¨CONSISTENT", waarin ze de waarde laten zien van consistentie. 

 ° Oprichter van Unique Beings community. Vrouwen gezelschap waarbij ze elkaar steunen en helpen groeien in onze artistieke en persoonlijke ontwikkeling.

° Het geven van danslessen en workshops. 

° Spelen in de theater-, rap- en dansproducties bij Dox en Bonte Hond.
 
° Deelgenomen aan Etoile International waarbij je samen met Italianen werkt aan een voorstelling die je in Nederland en Italië uitvoert.

De kracht van het vinden van jou authentieke zelf:

  • Authenticiteit bevordert welzijn: Wanneer mensen zichzelf kunnen zijn, ervaren ze minder stress en angst. Ze kunnen hun emoties en gedachten vrij uiten, wat hun mentale welzijn bevordert.
  • Zelfacceptatie: Het accepteren van wie we werkelijk zijn, inclusief onze eigenaardigheden en tekortkomingen, is essentieel voor een gezond zelfbeeld. Dit leidt tot een grotere zelfliefde en zelfrespect.
  • Betere relaties: Authentieke interacties zijn de basis van gezonde relaties. Als mensen zichzelf kunnen zijn, kunnen ze echte verbindingen met anderen aangaan, gebaseerd op eerlijkheid en oprechtheid.
  • Creativiteit en innovatie: Wanneer individuen zich vrij voelen om hun unieke ideeën en perspectieven te delen, stimuleert dit creativiteit en innovatie. Diversiteit in denken en ervaringen leidt tot nieuwe en originele oplossingen.
  • Empowerment: Zichzelf kunnen zijn geeft mensen een gevoel van controle en eigenwaarde. Het stelt hen in staat om hun eigen pad te volgen en hun doelen na te streven zonder gehinderd te worden door externe verwachtingen of normen.
  • Maatschappelijke vooruitgang: Een samenleving die diversiteit en individualiteit waardeert, is veerkrachtiger en inclusiever. Het bevordert gelijkheid en respect voor iedereen, ongeacht achtergrond, identiteit of overtuigingen.
  • Persoonlijke groei: Het nastreven van zelfexpressie en authenticiteit moedigt mensen aan om zichzelf te blijven ontwikkelen en evolueren. Het stimuleert een voortdurend proces van zelfontdekking en zelfverbetering.